Skopové kotlety na pepři

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
378 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
27 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
66 mg
Vápník
583 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové kotlety omyjeme, osušíme, z obou stran naklepeme, na okrajích nařízneme, důkladně opepříme a osolíme.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej a kotlety v něm z obou stran opečeme, až jsou měkké.
  • 3
    Upečené kotlety vyjmeme z pánve, tuk v pánvi zaprášíme moukou, kterou prudce osmahneme, přilijeme pivo a trochu vody, vše promícháme, krátce provaříme a pak ještě dochutíme pepřem a solí. Kotlety dáme zpět do pánve, prohřejeme je a podáváme s rýží, přelité šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.