Skopové kotlety na víně

40 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
594 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
42 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
695 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ze skopového hřbetu nasekáme 8 kotlet, kosti po straně odsekneme a maso očistíme a omyjeme.
  • 2
    Kotlety mírně naklepeme, osolíme, opepříme a zprudka opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji na pánvi. Vyjmeme je na nahřáté talíře.
  • 3
    Olej od opékání slijeme a do pánve přidáme máslo, očištěné, na plátky nakrájené žampiony a oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Vše osmažíme, zalijeme červeným vínem a kečupem, přidáme papriku nakrájenou na nudličky, osolíme a krátce podusíme.
  • 4
    Kotlety přelijeme vařící směsí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.