Skopové kotlety s jablky a párkem

70 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
842 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
62 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
5 g
Cukr
26 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety naklepeme, osolíme a opepříme. Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nakrájíme nahrubo. Párky oloupeme a nakrájíme na kolečka, slaninu na tenké plátky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme sádlo, a usmažíme na něm kotlety z obou stran dozlatova. Kotlety vyjmeme a udržujeme v teple. Do pánve na tuk vložíme párky a plátky slaniny, osmahneme a také vyndáme. Na tuk v pánvi nasypeme jablka, orestujeme a podusíme ve vlastní šťávě.
  • 3
    Na talíře rozdělíme dušená jablka, navrch položíme kotlety a obložíme párky a slaninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.