Skopové kotlety v aspiku

120 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
23 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
1 g
Cukr
917 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety vložíme do vroucí vody a zprudka vaříme pár minut, kdy se utvoří pěna, kterou sebereme. Zmírníme oheň, přisypeme pepř, sůl, přilijeme trochu octa. Vaříme hodinu. Nyní přidáme celou mrkev, kousek celeru a cibuli. Vaříme 20 minut. Vývar procedíme, zeleninu nakrájíme na proužky, položíme na kotlety, ty vyskládáme vedle sebe do formy, do vývaru nasypeme želatinu, uvaříme podle návodu a kotlety jí přelijeme.
  • 2
    Necháme vychladnout a podáváme s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.