Skopové ledvinky na žampionech
80 min.
Ingredience
- 60gramůMáslo čerstvé
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 200mililitrůVíno bílé
- 70mililitrůBešamel
- 1lžičkaSůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 3mililitryCitronová šťáva
- 600gramůSkopové ledvinky
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
334 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
19 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
578 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Ledvinky odblaníme a nakrájíme na plátky. V pánvi rozpustíme máslo, plátky ledvinek zprudka opečeme po obou stranách. Ledvinky vyndáme z pánve a dáme zatím stranou. Do výpeku po ledvinkách dáme orestovat plátky žampionů, podlijeme vínem, osolíme, opepříme a zakapeme citronovou šťávou, přilijeme bešamel, promícháme, vyvaříme na požadovanou hustotu, vrátíme plátky ledvinek do omáčky a prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.