Skopové maso na hříbkách

110 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
704 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
55 g
Sacharidy
30 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso nakrájíme na plátky, hříbky očistíme a pokrájíme také na plátky, cibuli nadrobno, slaninu na kostičky.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme sádlo, přisypeme cibuli, osmahneme dozlatova, přidáme maso a jakmile pustí šťávu, osolíme, ochutíme kmínem a opepříme a dusíme ho ve vlastní šťávě. Zasypeme moukou, promícháme s tukem, krátce orestujeme, zalijeme vodou a dusíme.
  • 3
    V jiné pánvi rozškvaříme slaninu, přisypeme plátky hříbků, orestujeme a přelijeme do první pánve. Dusíme, dokud maso nezměkne.
  • 4
    Podáváme s vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.