Skopové maso na jehle
30 min.
Ingredience
- Marináda
- 1kusOlej stolní
- 1kusPepř černý mletý
- 1kusCitronová šťáva
- 3kusyCibule
- 750gramůSkopové kotlety
- 1kusSůl
- 1kusJátra tresčí v oleji
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
2846 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
293 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Očištěné maso naklepeme, nakrájíme na menší kousky a vložíme do marinády na 3 - 4 hodiny. K masu přidáme cibuli nakrájenou na plátky. Po uplynutí doby marinování maso navlékneme na jehlu střídavě s plátky cibule a opékáme na roštu či pánvi na každé straně cca pět minut.
- 2Jako přílohy podáváme suchou rýži, kapii, okurku.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.