Skopové maso s kysaným zelím

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
839 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
67 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostičky, cibuli nadrobno, slaninu na nudličky, česnek prolisujeme.
  • 2
    Do hrnce nasypeme slaninu, zahřejeme a jakmile pustí tuk, přisypeme cibuli, orestujeme, přidáme maso, promícháme, chvíli smažíme, posypeme mletou paprikou, jakmile se v tuku rozpustí podlijeme trochou vody. Dusíme 40 minut. Nyní přidáme okapané zelí, ve smetaně rozmícháme mouku a přilijeme k masu. Ochutíme solí, kmínem, majoránkou, libečkem a dusíme ještě 20 minut.
  • 3
    Podáváme nejlépe s bramborovými noky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.