Skopové maso s rýží a rajčatovou šťávou

60 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
931 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
49 g
Sacharidy
87 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli a přidáme maso drobně rozkrájené. Opečeme po všech stranách, osolíme, mírně podlijeme rajčatovou šťávou a necháme dusit. Během dušení přiléváme po malých dávkách rajčatovou šťávu.
  • 2
    Šťávu vydusíme na menší množství a k masu přidáme zvlášť uvařenou a okapanou rýži. Přikryjeme a ještě 5 minut dusíme na mírném ohni.
  • 3
    Před podáváním povrch posypeme strouhaným sýrem.
  • 4
    Jako přílohy podáváme zeleninové saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.