Skopové plecko na paprice a rajčatech

95 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
27 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, nakrájíme na kostky a vmícháme na zpěněnou cibuli v hlubším rendlíku. Směs osolíme a opepříme, chvíli restujeme, podlijeme třemi naběračkami vody.
  • 2
    Papriku zbavíme semínek a pokrájíme na proužky, rajčata spaříme, sloupneme, nakrájíme na čtvrtky a odstraníme semena.
  • 3
    Když je maso téměř měkké, přidáme papriku s rajčaty a pod poklicí dodusíme. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.