Skopové plecko na paprice a rajčatech
95 min.

Ingredience
- 60gramůCibule
- 160gramůSkopová plec
- 20gramůOlej rostlinný
- 50gramůPaprika zelená
- 100gramůRajčata
- 1špetkaPepř černý mletý
- 250mililitrůVoda pitná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
304 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
27 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Maso očistíme, nakrájíme na kostky a vmícháme na zpěněnou cibuli v hlubším rendlíku. Směs osolíme a opepříme, chvíli restujeme, podlijeme třemi naběračkami vody.
- 2Papriku zbavíme semínek a pokrájíme na proužky, rajčata spaříme, sloupneme, nakrájíme na čtvrtky a odstraníme semena.
- 3Když je maso téměř měkké, přidáme papriku s rajčaty a pod poklicí dodusíme. Podáváme s rýží nebo vařenými brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.