Skopové podle Dobromily
90 min.
Ingredience
- 500gramůSkopové maso přední
- 250gramůCibule
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 30gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 7decilitrůVývar z hovězích kostí
- 80gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
646 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
55 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Oloupeme a nakrájíme cibuli. Maso nakrájíme na menší kostky. V hrnci rozehřejeme sádlo a osmažíme cibulku. Vložíme maso a vše společně osmahneme. Zalijeme vývarem, osolíme, okořeníme a podusíme. Zahustíme moukou a provaříme asi 15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.