Skopové řízky na majoránce

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
376 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
31 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
830 mg
Cukr
161 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopovou kýtu odblaníme, zbavíme případného tuku, rozkrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, potřeme prolisovaným česnekem a obalíme v majoránce.
  • 2
    Řízky usmažíme z obou stran na sádle do zlatova. Poté je vyjmeme a držíme na teple. Výpek zaprášíme moukou, zarestujeme. Následně zašleháme vývar a na mírném plameni za stálého míchání povaříme alespoň 10 minut.
  • 3
    Řízky podáváme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.