Skopové s kapustou
75 min.
Ingredience
- 60dekagramůSkopové kotlety
- 5dekagramůSlanina vepřová
- 4stroužkyČesnek
- 5gramůSůl
- 50gramůOkurka salátová
- 15dekagramůKapusta hlávková
- 10dekagramůCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
419 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
28 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso očistíme, odblaníme, stáhneme lůj. Na pekáč vložíme nakrájený lůj, kostičky slaniny a necháme rozpustit, přidáme nakrájenou cibuli, okurku, kapustu, maso potřené solí a drceným česnekem, podlijeme a dusíme doměkka. Hotové maso dáme do trouby, zapečeme, přebytečný tuk slijeme, šťávu propasírujeme a dokořeníme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.