Skopové v rajské omáčce
80 min.
Ingredience
- 600gramůSkopové maso přední
- 3dekagramySlanina vepřová
- 100gramůCibule
- 30gramůChléb konzumní
- 400gramůRajčata
- 10gramůSardelová pasta
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 30gramůTuk
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
569 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
48 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Z tuku a mouky usmažíme světlou jíšku. Skopové maso pokrájené na větší kusy osolíme, dáme do hrnce spolu s pokrájenou slaninou, cibulí, rajčaty, sardelovou pastou a chlebovou kůrkou. Zalijeme vodou a dusíme doměkka. Hotové maso vyndáme, šťávu zahustíme jíškou, podle potřeby naředíme. Přecedíme, provaříme, vyvařený tuk z povrchu sundáme a vrátíme maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.