Skopové v rajské omáčce

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
569 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
48 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z tuku a mouky usmažíme světlou jíšku. Skopové maso pokrájené na větší kusy osolíme, dáme do hrnce spolu s pokrájenou slaninou, cibulí, rajčaty, sardelovou pastou a chlebovou kůrkou. Zalijeme vodou a dusíme doměkka. Hotové maso vyndáme, šťávu zahustíme jíškou, podle potřeby naředíme. Přecedíme, provaříme, vyvařený tuk z povrchu sundáme a vrátíme maso.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.