Skopové výpečky na másle
50 min.
Ingredience
- 80gramůMáslo čerstvé
- 200gramůŽampiony čerstvé
- 2lžičkySůl
- 2špetkyPepř černý mletý
- 150mililitrůHovězí vývar základní
- 4krajíceChléb pšeničný (bílý)
- 200gramůChřest zelený
- 600gramůSkopová kýta
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
37 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na malé kousky, posypeme solí a pepřem. Na pánvi rozpustíme máslo a kousky masa na něm opečeme ze všech stran. Maso vyndáme, do výpeku po masu přidáme chřest a plátky žampionů, lehce orestujeme, podlijeme vývarem, necháme trochu vyvařit a odstavíme. Do šťávy vmícháme 1 lžíci másla a přidáme k masu.
- 2Podáváme s bílým chlebem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.