Skopové výpečky na másle

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
584 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
37 g
Sacharidy
35 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na malé kousky, posypeme solí a pepřem. Na pánvi rozpustíme máslo a kousky masa na něm opečeme ze všech stran. Maso vyndáme, do výpeku po masu přidáme chřest a plátky žampionů, lehce orestujeme, podlijeme vývarem, necháme trochu vyvařit a odstavíme. Do šťávy vmícháme 1 lžíci másla a přidáme k masu.
  • 2
    Podáváme s bílým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.