Skopový guláš

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
46 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso osušíme a nakrájíme na menší kostky.
  • 2
    Tuk rozehřejeme v kastrole a rozkrájené maso na něm opečeme. Opečené maso vyjmeme na talíř a na tuku osmahneme na drobno nakrájenou karotku s cibulí. Osmahnutou zeleninu zaprášíme moukou, osmahneme, přimícháme sladkou papriku a zalijeme vývarem. Následně k zelenině přidáme již opečené maso, osolíme a dusíme téměř do měkka.
  • 3
    Očištěné a semen zbavené papriky nakrájíme na proužky, přidáme k téměř měkkému masu, chvilku podusíme, přidáme oloupaná a nakrájená rajčata. Guláš zapečeme v troubě.
  • 4
    Hotový guláš posypeme nasekanou petrželovou natí.
  • 5
    Jako přílohy podáváme rýži nebo chléb.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.