Skopový guláš se zakysanou smetanou

150 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
616 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
54 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Skopové maso umyjeme a nakrájíme na kostky.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme olej a maso prudce osmažíme ze všech stran.
  • 3
    Přidáme nadrobno pokrájenou cibuli, česnek, červenou papriku, sůl, promícháme s masem a pod pokličkou dusíme 15 minut.
  • 4
    K masu přilijeme 2 dl horké vody a pomalu vaříme 1 hodinu. Během vaření občas promícháme.
  • 5
    Ve zbývající vodě rozmícháme rajčatový protlak, majoránku a kmín, směs přilijeme k masu, promícháme a dusíme další hodinu.
  • 6
    Těsně před podáváním guláše zamícháme 1/4 l zakysané smetany a dochutíme solí.
  • 8

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.