Skopový kebab na špejlích
30 min.
Ingredience
- 500gramůSkopová kýta
- 1kusCibule
- 1lžíceMák mletý
- 1lžičkaZázvor mletý
- 2lžíceJogurt bílý
- 1špetkaKoriandr mletý
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaPaprika mletá pálivá
- 0,5lžičkaPepř černý mletý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
19 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
809 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, rozemeleme a smícháme se všemi ostatními přísadami kromě oleje.
- 2Maso vložíme do vroucí vody, vaříme přibližně 5 minut. Poté vyjmeme, potřeme připravenou pastou a necháme 60 minut odležet.
- 3Kousky masa napícháme na špejle, vložíme do pekáče s olejem a trochou vody, pečeme v rozehřáté troubě do měkka. Během pečení obracíme a případně podléváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.