Skopový kebab na špejlích

30 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
259 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
19 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
809 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, rozemeleme a smícháme se všemi ostatními přísadami kromě oleje.
  • 2
    Maso vložíme do vroucí vody, vaříme přibližně 5 minut. Poté vyjmeme, potřeme připravenou pastou a necháme 60 minut odležet.
  • 3
    Kousky masa napícháme na špejle, vložíme do pekáče s olejem a trochou vody, pečeme v rozehřáté troubě do měkka. Během pečení obracíme a případně podléváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.