Skopový pilaf

80 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
25 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky, opečeme na zpěněné cibuli, osolíme a okořeníme. Zalijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme do poloměkka.
  • 2
    Potom přidáme očištěné, nakrájené papriky, omytá, nakrájená rajčata, spařenou rýži, podlijeme a promícháme. V troubě dodusíme doměkka.
  • 3
    Hotový pokrm pomocí naběračky nebo tvořítka vyklopíme na talíře a posypeme nastrouhaným parmazánem.
  • 4
    Podáváme s hlávkovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.