Skopový pilaf
80 min.
Ingredience
- 40gramůCibule
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1špetkaKmín celý
- 4kusyRajčata
- 250gramůRýže loupaná
- 20gramůSýr Parmezán
- 400gramůSkopové výsekové
- 1špetkaZázvor mletý
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 4kusyPaprikové lusky čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
25 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky, opečeme na zpěněné cibuli, osolíme a okořeníme. Zalijeme vodou (nebo vývarem) a dusíme do poloměkka.
- 2Potom přidáme očištěné, nakrájené papriky, omytá, nakrájená rajčata, spařenou rýži, podlijeme a promícháme. V troubě dodusíme doměkka.
- 3Hotový pokrm pomocí naběračky nebo tvořítka vyklopíme na talíře a posypeme nastrouhaným parmazánem.
- 4Podáváme s hlávkovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.