Skořicová křepelka s omáčkou z granátových jablek

35 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
65 g
Tuky
15 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
153 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Křepelky rozlomíme a vždy dvě položíme řeznou stranou dolů a stlačíme naplocho. Křídly a psíčky obou vedeme vodorovně špíz, dalším propíchneme stehna.
  • 2
    Skořici smícháme s granátovým sirupem a vzniklou směsí maso důkladně potřeme. Zakryté fólií necháme půl hodiny odpočinout v lednici.
  • 3
    Poté vyjmeme, necháme ohřát na pokojovou teplotu, pokapeme olejem a grilujeme na venkovním grilu nad středně žhavým uhlím nejprve kostmi dolů 8min, pak otočíme a opékáme dalších 5min.
  • 4
    Ochutíme solí a pepřem a podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.