Skořicová rýže
20 min.
Ingredience
- 500mililitrůVoda pitná
- 1kusSkořice celá
- 2lžíceOlej rostlinný
- 50gramůRýže loupaná
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
14 g
Sacharidy
73 g
Vláknina
23 g
Cukr
868 mg
Postup přípravy
- 1Propláchnutou rýži nasucho opražíme na púánvi. Přilijeme vodu, přidáme celou skořici, sůl a přivedeme k varu. Velmi zvolna vaříme, dokud se nevstřebá všechna tekutina.
- 2Odstavíme z plotny, přidáme olej a zlehka promícháme.
- 3Skořicovou rýži podáváme jako přílohu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.