Škvarečkové mandle
25 min.

Ingredience
- 125gramůVepřový bok
- 1špetkaSůl
- 250gramůMandle
- 1lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
536 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
49 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
8 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Omytý vepřový bůček nakrájíme na kostičky a na pánvi na oleji opečeme.
- 2Přidáme oloupané mandle a spolu s masem za stálého obracení pražíme. Mandle mají být zlatohnědé a škvarečky červené a křupavé.
- 3Škvarky i mandle necháme okapat, nasypeme do misky a mírně osolíme.
- 4Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.