Škvarková pomazánka s kapií
32 min.
Ingredience
- 500gramůVepřové škvarky
- 5kusůVejce slepičí
- 200gramůHořčice
- 100gramůKapie sterilovaná
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 1kusCibule
- 4kusyOkurky nakládané
Počet porcí:
20Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
149 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
6 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
914 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na strojku na maso pomeleme škvarky, okurky, kapii, vařená vejce (ale jen bílky) a cibuli. V misce dobře promícháme a přidáme hořčici, žloutky z vejce, zamícháme a podle chuti osolíme a opepříme.
- 2Pomazánku přeložíme do skleníček, zavíčkujeme a skladujeme v lednici, anebo na chladném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.