Škvarková pomazánka s lečem
25 min.
Ingredience
- 1lžičkaVegeta
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPaprika mletá pálivá
- 1lžičkaSůl
- 5kusůVejce slepičí
- 500mililitrůLečo sterilované
- 2lžíceHořčice plnotučná
- 750gramůVepřové škvarky
- 2lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
964 kcal
Bílkoviny
142 g
Tuky
39 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
20 mg
Cukr
558 mg
Postup přípravy
- 1Vepřové škvarky a sterilované lečo společně umeleme. Přidáme rajčatový protlak, papriku, hořčici, koření a sůl. Nakonec do směsi vmícháme vejce a vše chvíli povaříme.
- 2Vychladlou pomazánku podáváme na čerstvém chlebu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.