Sladké brambory s mátou

23 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
413 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
37 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Opláchnutou mátu necháme okapat a nasekáme nahrubo. Oloupané a opláchnuté brambory nakrájíme na silnější plátky. Brambory vložíme na olej a z obou stran usmažíme dozlatova, poté je vyjmeme a necháme na papírovém ubrousku okapat.
  • 2
    V mezičase na másle chvilku dusíme mátu, přidáme citronovou šťávu.
  • 3
    Před podáváním brambory osolíme a opepříme a přelijeme je mátovým máslem. Brambory podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.