Sladké rýžové kuličky - dezert

28 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
728 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
23 g
Sacharidy
120 g
Vláknina
8 g
Cukr
22 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži dobře promyjeme v sítu ji necháme okapat, dáme ji do kastrólu a zalijeme ji mlékem. Do mléka přimícháme lžičku cukru a 2 špetky soli. Uvaříme ji při mírné teplotě na kaši. Pak ji dáme vychladit. Do vychladlé rýže nasypeme omyté hrozinky, brusinky, přidáme med, proteinový prášek, skořici a vše dobře smícháme. Z rýžového těsta si vytvoříme malé kuličky, obalíme je do kokosu a dáme do chladničky ztuhnout.Podáváme je studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.