Sladkokyselé jarní cibulky

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
75 kcal
Sacharidy
8 g
Vláknina
461 mg
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Svazky cibulek očistíme a trochu zkrátíme zelenou nať.
  • 2
    V hrnci přivedeme k varu vodu s vínem a cibulkami.
  • 3
    Zázvor oloupeme a nakrájíme na drobno. K cibulkám přidáme cukr, sůl, pepř, muškátový oříšek a zázvor. Vše povaříme asi 6–8 minut.
  • 4
    Pak cibulky rozdělíme a podáváme jako přílohu k hovězím nebo vepřovým steakům.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.