Sladkokyselé telecí maso

120 min.
Francie
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
560 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
19 g
Sacharidy
38 g
Vláknina
6 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso zbavíme blanek, tužších a tučných částí. Pokrájíme ho na větší kusy. Cibuli a mrkev očistíme a pokrájíme na kolečka.
  • 2
    Máslo rozehřejeme a maso na něm osmažíme po dobu cca 10 minut.
  • 3
    Přidáme pokrájenou cibuli a mrkev, přisypeme hrozinky a švestky. Vše podlijeme pivem. Osolíme a hodně opepříme.
  • 4
    Přiklopené necháme dusit 90 minut. V případě potřeby doléváme vodu.
  • 5
    Ke konci varu přilijeme med a dobře promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.