Sladkokyselý kapr s hrozinkami a mandlemi

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
843 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
39 g
Sacharidy
74 g
Vláknina
494 mg
Cukr
13 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pánvi rozehřejeme olej, přidáme cibulky a necháme je zezlátnout. Přisypeme hladkou mouku a cukr, přilijeme vodu, ocet, znovu přidáme 1 lžíci cukru a nakonec vsypeme hrozinky s mandlemi. Přivedeme k varu a podle chuti osolíme. Do základu vložíme očištěné a omyté porce kapra a velmi zvolna vaříme, dokud rybí maso nezměkne.
  • 2
    Porce kapra urovnáme do servírovací mísy a přelijeme obsahem pánve.
  • 3
    Pokrm podáváme studený s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.