Sladkokyselý salát z fazolových lusků

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
154 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
13 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
97 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zelené fazolové lusky očistíme, vložíme do teplé vody, povaříme do měkka. Potom je scedíme, necháme okapat a dáme do misky. Pokapeme citrónovou šťávou, olejem, posypeme cukrem. Osolíme, opepříme, nakonec vmícháme jemně nastrouhaný křen a vše dobře promícháme.
  • 2
    V lednici necháme odležet, vychladnout, porcujeme na jednotlivé talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.