Sladký rýžový nákyp s tvarohem

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
524 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
18 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
1 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mléka, cukru a spařené rýže uvaříme kaši a necháme vychladnout.
  • 2
    Potom kaši přendáme do máslem vymazané zapékací mísy a potřeme ji marmeládou.
  • 3
    Tvaroh ušleháme s vanilkovým cukrem, žloutky a rozinkami. Vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků a směs naneseme na marmeládu.
  • 4
    Nákyp pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 40 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.