Slaná rýžová kaše se sýrem
30 min.
Ingredience
- 300gramůRýže loupaná
- 1špetkaSůl
- 1litrVoda pitná
- 80gramůMáslo čerstvé
- 60gramůSýr Eidam cihla 40%
- 2lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
484 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
20 g
Sacharidy
64 g
Vláknina
2 g
Vápník
4 g
Postup přípravy
- 1Rýži přebereme, propláchneme a uvaříme v osolené vodě. Necháme odkapat na sítu.
- 2Potom rýži opražíme na másle, udusíme a zalijeme ohřátým rajčatovým protlakem. Přidáme nastrouhaný sýr a zlehka promícháme.
- 3Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.