Slané mandle

70 min.
Španělsko

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
482 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
41 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
10 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Bílek šleháme s paprikou, dokud směs nezpění. Poté přidáme celé oloupané mandle a obalíme.
  • 2
    Přendáme na plech, vyložený pečicím papírem, posypeme mořskou solí a několikrát mandle obrátíme, aby se sůl důkladně nalepila.
  • 3
    Pečeme 30 minut na 120°C, často obracíme. Troubu vypneme, necháme mandle ještě 30 minut dojít. Až zcela vychladnou, uložíme je do vzduchotěsné nádoby.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.