Slané vinné šodó
20 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžičkaHořčice
- 0,13litrVíno bílé
- 0,06litrSmetana 16% (pochoutková)
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
22 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
187 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Víno, hořčici, vejce, smetanu, sůl a cukr smícháme a vše šleháme metlou. Potom šodó ve vodní lázni šleháme do zhoustnutí.
- 2Odstavíme z ohně a necháme vychladit ve studené vodě.
- 3Před podáváním uložíme šodó nejméně na 3 hodiny do chladničky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.