Slanečci v olejové omáčce

20 min.
Švédsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
93 mg
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slanečky namočíme do studené vody na 12 hodin.
  • 2
    Potom ryby očistíme a nakrájíme na řezy široké asi 1 cm. Urovnáme na servírovací mísu.
  • 3
    Všechny přísady na omáčku kromě kopru a petrželky smícháme a nalijeme na slanečkové řezy. Posypeme nasekaným koprem a petrželkou.
  • 4
    Pokrm před podáváním dobře vychladíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.