Slanečci v olejové omáčce
20 min.
Ingredience
- 750gramůSlaneček
- 4lžíceOlej rostlinný
- 2lžíceOcet vinný
- 1lžíceVoda pitná
- 1lžíceCukr krupice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžícePetržel - nať
- 1lžíceKopr čerstvý
- 2lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
492 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
30 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
93 mg
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Slanečky namočíme do studené vody na 12 hodin.
- 2Potom ryby očistíme a nakrájíme na řezy široké asi 1 cm. Urovnáme na servírovací mísu.
- 3Všechny přísady na omáčku kromě kopru a petrželky smícháme a nalijeme na slanečkové řezy. Posypeme nasekaným koprem a petrželkou.
- 4Pokrm před podáváním dobře vychladíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.