Slaninové závitky plněné sýrem

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
822 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
70 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
393 mg
Cukr
624 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Slaninu nakrájíme na 8 plátků. Čtyři potřeme hořčicí, na čtyři rozetřeme kečup. Na každý plátek slaniny položíme plátek tvrdého sýru, stočíme je do závitků a proti rozbalení zajistíme párátkem. Závitky obalíme postupně v mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a ve strouhance.
  • 2
    V pánvi rozehřejeme olej, závitky v něm opečeme ze všech stran dozlatova a podáváme je s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.