Slaninové závitky plněné sýrem
20 min.
Ingredience
- 400gramůAnglická slanina
- 2lžíceHořčice
- 2lžíceKečup
- 250gramůSýr Eidam cihla 40%
- 2kusyVejce slepičí
- 0,5decilitrPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 3lžíceMouka pšeničná hladká
- 4lžíceStrouhanka
- 30mililitrůOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
822 kcal
Bílkoviny
35 g
Tuky
70 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
393 mg
Cukr
624 mg
Postup přípravy
- 1Slaninu nakrájíme na 8 plátků. Čtyři potřeme hořčicí, na čtyři rozetřeme kečup. Na každý plátek slaniny položíme plátek tvrdého sýru, stočíme je do závitků a proti rozbalení zajistíme párátkem. Závitky obalíme postupně v mouce, vejcích rozšlehaných s pivem a ve strouhance.
- 2V pánvi rozehřejeme olej, závitky v něm opečeme ze všech stran dozlatova a podáváme je s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.