Slaninovo-čedarová buffalo křídélka II
43 min.
Ingredience
- 100gramůAnglická slanina
- 1kilogramKuřecí křídla
- 1lžícePaprika sladká mletá
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaPepř černý mletý
- 150gramůSýr Čedar
- 100gramůCeler - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
832 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
64 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
89 mg
Cukr
195 mg
Postup přípravy
- 1Křídla rozdělíme podle jednotlivých částí – každé křídlo na tři části, přičemž koncovou část vyhodíme.
- 2Troubu předehřejeme na 200 °C.
- 3Kuřecí křídla osolíme, opepříme a poprášíme paprikou. Pečeme je 25 minut.
- 4Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme nasucho na pánvi dokřupava. Sýr nastrouháme a oboje smícháme. Posypeme tím křídélka a ještě 3 minuty zapečeme.
- 5Podáváme posypané nasekanou celerovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
út 28. 3. 2017
Slaninovo-čedarová buffalo křídélka II
Skvělý tip na křidélka 😉