Slaný bramborový pudink

80 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
389 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
26 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Máslo (60 g) utřeme se žloutky a přidáme vychladlé, nastrouhané brambory, osolíme, vmícháme na kostičky pokrájené žemle a pevný sníh ušlehaný z bílků.
  • 2
    Směs přendáme do máslem vymazané pudinkové formy a vaříme ve vodní lázni 1 hodinu.
  • 3
    Uvařený pudink vyklopíme, posypeme osmaženou strouhankou a pokapeme rozpuštěným máslem.
  • 4
    Podáváme s dušeným špenátem nebo se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.