Slaný jahelník s uzeným bůčkem

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
587 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
34 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V pekáčku rozpustíme na kostičky nakrájenou slaninu a osmažíme na ní oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli. Přidáme vařený, na kostičky nakrájený uzený bůček, spařené jáhly, vše zalijeme osoleným mlékem.
  • 2
    Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě do zlatova, během pečení můžeme přilít horké mléko.
  • 3
    Jahelník podáváme se zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.