Slaný velikonoční svítek

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
543 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
39 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
748 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z mléka a krupice uvaříme kaši a osolíme ji. Vmícháme vejce a nadrobno nakrájené uzené maso, podle potřeby přisolíme, okořeníme nasekanou petrželkou.
  • 2
    V pekáčku necháme rozpustit slaninu nakrájenou na kostičky a do horké vlijeme uvařenou kaši. Ve středně vyhřáté troubě pečeme dozlatova.
  • 3
    Svítek podáváme teplý, nakrájený na čtverce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.