Slávky s ostrou omáčkou

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
218 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
4 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
111 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do hrnce nalijeme kvalitní bílé víno a přivedeme k varu. Vložíme do hrnce slávky a povaříme asi 5 minut. Po uvaření je vyjmeme z lastur a necháme vychladnout. Slávky upravíme na talíře a přelijeme ostrou omáčkou.
  • 2
    Omáčku připravíme takto:
  • 3
    Použijeme vychladlé víno, ve kterém se slávky vařily, pikantní hořčici, citronovou šťávu, tabasco a chilli omáčku. Všechny suroviny spolu promícháme a vzniklou omáčkou slávky přeléváme. Podáváme vychlazené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.