Slávky s rajčaty a hráškem
13 min.
Ingredience
- 330gramůMušle v nálevu
- 1špetkaPepř černý mletý
- 4kusyHrachové lusky
- 2kusyRajčata Cherry
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
144 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
4 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
171 mg
Cukr
40 mg
Postup přípravy
- 1Slávky necháme okapat, osolíme je, opepříme a upravíme na lastury z ústřic. Omyté lusky asi 3 minuty blanšírujeme ve vroucí vodě. Omytá cherry rajčata nakrájíme na čtvrtky.
- 2Lastury ozdobíme hrachovými lusky a rajčátky a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.