Slavnostní vaječná omeleta

45 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
324 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
19 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
3 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Šest vajec a šest bílků rozšleháme. Přidáme nadrobno nasekaný česnek, petrželku a feferonku. Ochutíme cukrem, zázvorem a citronovou šťávou a důkladně promícháme.
  • 2
    Cibuli nakrájíme najemno, na rozpáleném oleji osmahneme dozlatova a vlijeme na ni vaječnou směs. Vložíme do vyhřáté trouby, po chvíli navrch přilijeme rozšlehané zbylé žloutky a osolíme. Upečeme a podáváme se zeleninou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.