Sleď s cibulí
45 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCitrony
- 4lžíceOlej stolní
- 800gramůSleď čerstvý
- 1kusCibule
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
315 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
23 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté sledě osušíme, osolíme a opepříme.
- 2Oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, rozebereme na obroučky a vnitřek ryb vyplníme cibulí a nastrouhanou citronovou kůrou. Sepneme jehlou nebo převážeme nití.
- 3Každou porci pokapeme citronovou šťávou a olejem. Pečeme asi 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.