Sleď v papilotě

30 min.
Evropa

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
33 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
51 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z papíru na pečení vystřihneme čtyři srdce tak velká, aby se do nich daly po přeložení sledi zabalit. Papír potřeme rostlinným olejem a položíme na pracovní plochu namazanou stranou dolů. Na pravou část papírového srdce položíme filet, potřeme jej rozpuštěným máslem a posypeme koprem, petrželí, majoránkou, šalotkou, solí a pepřem. Nahoru položíme velmi tenké citrónové plátky bez jadérek, papír přeložíme přes rybu a založíme, aby byla ryba stále zavřená. Balíčky položíme na studenou pánev a tu pomalu zahříváme. Jakmile se začnou balíčky „nafukovat", přemístíme pánev do trouby. Pečeme při 210 °C asi 5-8 minut, až začne papír hnědnout. Balíčky nastřihneme a servírujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.