Sleď v zelenině

45 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
638 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
65 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Zeleninu oloupeme, nakrájíme na kolečka, vložíme do hrnce a spolu s trochou oleje a kořením povaříme asi 10 minut na mírném ohni. Sledě zcedíme a na 2 lžících oleje zprudka osmažíme na pánvi. Zeleninu zcedíme, osolíme, opepříme a do uzavíratelné nádoby klademe střídavě sledě a zeleninu, proklademe bobkovým listem. Nakonec zalijeme olivovým olejem a nádobu uzavřeme a uložíme v chladnu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.