Sleď v zelenině
45 min.
Ingredience
- 0,5litrVoda pitná
- 3gramyPepř černý mletý
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 100gramůCibule
- 100gramůPetržel kořen
- 100gramůCeler bulvový
- 2decilitryOlej olivový
- 3kusyBobkový list
- 100gramůMrkev kořen
- 200gramůSleď Baltický marinovaný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
638 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
65 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Zeleninu oloupeme, nakrájíme na kolečka, vložíme do hrnce a spolu s trochou oleje a kořením povaříme asi 10 minut na mírném ohni. Sledě zcedíme a na 2 lžících oleje zprudka osmažíme na pánvi. Zeleninu zcedíme, osolíme, opepříme a do uzavíratelné nádoby klademe střídavě sledě a zeleninu, proklademe bobkovým listem. Nakonec zalijeme olivovým olejem a nádobu uzavřeme a uložíme v chladnu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.