Sledě pečené na jablkách

35 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
33 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchané a očištěné sledě potřeme máslem, osolíme, okmínujeme, jablka oloupeme, vykrojíme jádřine a dužinu nakrájíme na plátky, bylinky posekáme na jemno. Do pekáčku vložíme máslo, rozehřejeme, přiložíme jablka, krátce orestujeme, do pekáčku na jablka vyskládáme sledě, přilijeme jablečné víno, zakápneme jablečným octem, posypeme bylinkami a pečeme ve vyhřáté troubě cca 15 minut.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.