Sledě s omáčkou pesto

35 min.
Evropa
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
503 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
33 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V předehřátém grilu pečeme ryby 10 minut po každé straně. Ve woku rozehřejeme lžíci olivového oleje. Do woku přidáme pokrájená rajčata, ančovičky a smažíme 5 minut.
  • 2
    Do mixéru dáme piniová semínka, bazalku, zbývající olej, česnek a rozmixujeme na hladkou pastu. Směs pesto přidáme do pánve s rajčaty a ančovičkami a necháme prohřát.
  • 3
    Část pesta dáme na jednotlivé talíře, položíme na něj ryby a zbytkem pesta přelijeme.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.