Sledí hrnec
70 min.
Ingredience
- 1kilogramSleď čerstvý
- 1lžíceCitronová šťáva
- 1špetkaSůl
- 1kusCibule
- 1kusMrkev kořen
- 1kusCeler bulvový
- 50gramůMáslo čerstvé
- 500mililitrůVoda pitná
- 1kusBobkový list
- 1špetkaPepř černý mletý
- 200gramůPórek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
31 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Ryby omyjeme, vykucháme, pokapeme citronem a osolíme. Vhodíme je do hrnce, přidáme na kousky pokrájenou zeleninu, koření, máslo, zalijeme vařící vodou. Hrnec poté vložíme do trouby a podusíme při teplotě 150 stupňů přibližně hodinu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.