Sledi s bylinkovým máslem
40 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceCitronová šťáva
- 30gramůMáslo bylinkové
- 50mililitrůOlej rostlinný
- 800gramůSleď čerstvý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
395 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
34 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
33 mg
Cukr
78 mg
Postup přípravy
- 1Očištěné a vykostěné sledě osolíme, opepříme a pokapeme citronovou šťávou. Necháme asi 15 minut odležet.
- 2Potom sledě opečeme po obou stranách na oleji. Na hřbetní straně je nařízneme a do zářezů vložíme plátek bylinkového másla.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.